Vi hedder
Fastpack

Leder du efter emballage til din restaurant, bar, foodtruck, butik eller cafe? Vi har i mange år rådgivet, designet og leveret emballage til både små og store virksomheder rund omkring i verden.

Vi ved, hvordan vi kan imødekomme vores kunders forventninger ved at tilbyde en bred vifte af innovative løsninger. Vi kan simpelthen skræddersy den perfekte løsning til de fleste firma-profiler.
Vi er eksperter indenfor emballage. Se hvordan vi kan hjælpe.

Vores services

Rådgivning
Rådgivning

Vi ved, hvor vigtigt det er at maden er ordentlig beskytte, når den leveres til en kunde via udbringning. At vælge den rigtige emballage er ofte en udfordring. Det kan være svært at vælge den rigtige løsning, design og størrelser, og man kan nemt komme til at bruge meget tid på at finde den rigtige løsning.

Visuel identitet
Visuel identitet

Designet af ens emballage er et af de vigtigste elementer i ens visuelle brand identitet. Konkurrencen er stor, så hvordan skiller man sig ud? Hos os får du gratis konsultation og vejleding, samt udarbejdet et udkast til, hvordan din egen emballage kan komme til at se ud.

Produkter af certificerede materialer
Produkter af certificerede materialer

Vi fremstiller mange forskellige typer papiremballager, flere slags en du umiddelbart kunne forestille dig. Har du en idé til en brugerdefineret emballage? Super! Hos Fastpack elsker vi at udfordre vores kreativitet. Desuden producerer vi kun emballage kun af certificerede materialer, så de opfylder de højeste standarder indenfor kvalitet og fødevaresikkerhed.

Levering og lager
Levering og lager

Har du ikke plads til at opbevare emballage i større mængder? Det hjælper vi også med! Vi tilbyder vores kunder opbevaring i det omfang det er nødvendigt.

Gratis prøver
Gratis prøver

Test selv kvaliteten af vores emballage. Føl, mærk og afprøv. Bestil gratis prøver, så vi sender dem til den adresse du ønsker.

Hvordan gør jeg?

  • Kontakt os via formularen, eller ring på tlf: +45 51945484
  • Hvis du har et logo allerede, vedhæft det i beskeden. På denne måde kan vi sende dig et præcist og personligt tilbud.
  • Din personlige rådgiver, vil kontakte dig indenfor 24 timer.

Fastpack's Historie

Se, hvordan vi i mange år har hjulpet klienter med at skabe unikke løsninger på det konstant voksende marked for emballage og papirprodukter til gastronomi.

Stor opblomstring af nye slikbutikker i Danmark. Fastpack følger trenden og fokuserer på at lave grafiske løsninger. I slut 2014 produceres og leveres 80% af slik-poser med logotryk i Danmark af Fastpack.

2014

2015

Vi tænker på miljøet. Fra 2015 er stor set al vores emballage produceret af FSC certificeret pap og pap, hvilket betyder at alle råmaterialer, som bruges kommer fra bæredygtig og ansvarlig skovhugst.

Streetfood i København og Aarhus begynder for alvor at blive populært. Fastpack følger trenden og implementer FOODTRUCK løsninger, hvilket vi kalder fuld pakke løsninger.

2016

2016

Vi udvider vores gastronomi-sortiment til også, at indeholde bionedbrydelige produkter. Fastpack bliver ene-leverandør af 100% BIONEDBRYDELIGE TALLERKENER lavet af hvedeklid. Danskerne er faldet pladask for disse produkter, da vi i Danmark er bekymrede men også glade for natur og økologi. Fastpack kunne præsentere sine innovative produkter landsdækkende avis - Politiken.

Fastpack, med sub-brand Eataplate.dk, bliver bl.a. brugt til Meyers - Haven Festival og folkemødet på Bornholm.

2017

2017

Komplet pakke løsning tilbydes. Vi har altid et udvikler-team klar, som finder de kreative, grafiske og produktions-løsninger som i har brug for. Tre gode grunde til at samarbejde med os. Lager, logistik og fragt tager vi os selvfølgelig også af!

Vi siger NEJ til plastic! Vi var de første i Polen, der introducerede en pap-sushiboks, som erstattede den udbredte plastbakke. Derudover skabte vi et nyt reklamemedium for sushirestauranter, hvor kreativ printet grafik på emballagen hjælper med at markedsføre virksomhederne. Papirboksene er blevet en ny tenden i branchen, og restauranterne kan fortsætte dette kreative brug af bokse som reklamemedium.

2018

2019

Med den lyserøde pizzabakke som vi producerede til Frankies pizzeria, startede vi en helt ny trend i branchen. Emballering er ikke kun en madbeholder længere, det er først og fremmest et kreativt reklamemedium! Siden da har vi serviceret en lang række pizzeriaer, og vi bryder stadig gamle mønstre ned ved at skabe usædvanlige og anderledes bakker med forskellige designs, farver og former.

Spiselige tallerkener bliver tilgængelige for alle. De spiselige hvedeklidsprodukter, når hylderne hos en af Danmarks største supermarkedskæder - IRMA. Fra dette øjeblik er denne opfindelse ikke kun en branchevare, den er blevet almen tilgængelig for alle danske borgere.

2019

2020

2020 var bestemt ikke det letteste år for restaurantbranchen. På trods af dette kunne vi være vidne til fødslen af en ny, 'sweet' trend. Ikoniske donuts oplever deres anden ungdom i Danmark, og nye butikker åbner op overalt. Hemmeligheden bag succes ligger ikke kun i den interessante smag, men også i tankevækkende branding. Vi tilbyder donutkasser, som gennem deres sjove design bliver til effektive reklamer for butikkerne.

They’ve trusted us

Our website uses cookies. Read more