Paper sushi boxes without print with window

Size
  • 19x13x5
  • 16x19x5
  • 32x32x5
Product specification
DIMENSION19x13x5, 16x19x5, 32x32x5
MINIMUM ORDER QUANTITY700 pcs.
MATERIAL INFORMATIONSolid cardboard, brown kraft, pet window
OVERPRINT INFORMATIONNo Print, standard box
ADDITIONAL INFORMATIONFood contact varnish inside of the box
LEAD TIMEOn stock, ready to ship
LOGISTICS10000/epal, 7000/epal, 3000/epal
SHIPPING COSTNo extra costs if all delivered at once

Sushi bokse uden logo med vindue

et produkt mange muligheder

Sushirestauranter har i flere år været populære blandt forbrugerne i hele Europa. Denne orientalske trend oplever et rigtigt boom inden for gastronomien. Enhver, der på et eller andet tidspunkt har været på en sushirestaurant, ved, at itamae, som betyder mesterkok, gør alt hvad han kan for at sikre at maden er frisk og ser smuk ud. Den japanske køkkenkunst bliver stadig mere populær, hvilket medfører, at flere og flere kunder bestiller sushi to go eller bragt til deres hjem. Hvordan skal man imidlertid levere disse kunstnerisk tillavede retter på en betryggende måde, så man ikke ødelægger deres form og bevarer dem friske? Små, smagfulde stykker mad udført med en næsten kirurgisk præcision kræver også en ordentlig præsentation. Nøgleordene her er: kvalitet, upåklagelig udseende og samtidig formens enkelhed.

Vi er godt klar over, hvilke forventninger du har – det er derfor, vi tilbyder sushibakker og bokse med elegant tryk. Vi fremstiller dem af et specielt pap, som forhindrer, at maden sætter sig fast på bunden. På den måde kan man bevare retternes flotte udseende. Sushiboksenes udformning er også blevet nøje gennemtænkt. En flad æske med et åbent låg præsenterer maden på en fin måde, og det store udvalg af størrelser gør det muligt at finde den rigtige emballage til forskellige sushisæt. Alt dette fuldender et smukt print, der matcher stemningen på din restaurant. Vi kan fremstille æskerne i seks Pantone-farver eller i flerfarvet CMYK. Det er muligt at anvende print på alle æskens overflader.

Vælg størrelsen, der passer til din restaurant

Sushiæske 19x13x5 – vores mindste papiræske. Versionen uden en rude er ”100% økologisk”. Sushiboks 26x18x5 – er en mellemstor boks. Den oftest valgte version i brun kraftpap, der fremhæver æskens minimalistiske karakter.

Sushiboks 32x32x5 – er en stor “familieversion”. Perfekt til store sushisæt, så vel som til fester og events for større grupper.

Emballagens æstetik og stil vil fremhæve din restaurants kvaliteter

Det voldsomme boom i antallet af sushibarer og restauranter har markant øget konkurrencen i branchen. Den rigtige tillavning af de japanske retter er ikke længere nok til at lykkes på dette marked. Enhver detalje spiller en rolle; retternes friskhed, smag og udseende så vel som emballagen matchende den japanske stil. Vi vil designe og printe din æske, så den kan fortrylle dine kunder. Vi ved, hvor vigtig sammenhæng og harmoni er, og vi vil derfor tilpasse designet til dine lokaler. Hvis du søger inspiration, er du velkommen til at kigge på, hvad vi har designet for vores kunder.

Pas på miljøet

Man forbinder Japan med renhed og harmoni. Det bør derfor opfattes som en forbrydelse at pakke sushi tilberedt med omhu og præcision ind i plastik. Det bedste valg er æsker lavet af økopap. Pas på miljøet og vælg biologisk nedbrydelig papiremballage.

Send os dit logo og billeder af dine lokaler, eller kontakt vores konsulent. Vi vil så forberede et originalt design til dig fuldstændig gratis.

They’ve trusted us