Take away bokse “chicken”

Size
  • 16x10x6
  • 22x12x7,5
Product specification
DIMENSION16x10x6, 22x12x7,5

Take away bokse “chicken”

et produkt mange muligheder

Serverer du fries, nuggets, paneret kylling eller andre friterede retter? Lukkede kasser med et aftryk er et produkt for dig. Takket være dem bliver dine retter pakket korrekt og forbliver friske og crunchy.

Find ud af hvilken æske eller boks passer bedst til din restaurant?

Lukket æske 16x10x6 – Lille version af den lukkede take away æske. Vi producerer dem af hvid eller brunt pap. Velegnet til chips, nuggets og andre snacks.

Lukket æske 15x10x8 – Lille æske lukket i forhøjet version. Fås i hvid eller brun – ‘kraft’ -typen. Den er perfekt til servering af små og mellemstore portioner.

Lukket stor æske 22x12x7,5 – Stor størrelse på take-away æske. Æsken er stor nok til at rumme et helt sæt f.eks. en hamburger med pommes frittes. Den er også ideelt til servering af større portioner. Du kan bestille dem i brun eller hvid version.

Hver af æske kan bestilles i en version med specielle huller, der tillader overskydende damp at slippe ud. Takket være dem forbliver maden crunchy.

Fremhæv karakteren af dit brand.

Vil du gerne skille dig ud? Ønsker du at styrke dit brand? Bestil take-out æsker med logoprint. Du kan få printet dit logo eller et reklameslogan på dem. Tiltræk kundernes opmærksomhed og gør et positivt indtryk. Vi kan lave flerfarvet print på hele emballagens overflade.

Foretrækker du en mere minimalistisk stil? Bestil kasser i ‘eco’ -versionen af den brune pap med et farvefarve print i – sort, rød eller grøn.

Sig nej til plastik- go green.

Plastemballage er i øjeblikket passe. Voksende forbrugerbevidsthed betyder, at de er mere tilbøjelige til at vælge emballage lavet af papir. Hvorfor? Det er simpelt.

Papir er et naturligt materiale, mere behageligt at røre ved, mere visuelt attraktivt end plastik. Det er også let genanvendeligt. Hvis du vil have, at din restaurant skal ses som en moderne virksomhed, der respekterer miljøet, skal du vælge papirprodukter.

Kontakt os og modtag et gratis grafisk udkast!

They’ve trusted us