Runde klistermærker

Product specification
DIMENSION4, 7
MINIMUM ORDER QUANTITY5000
MATERIAL INFORMATIONMatpapir, halvblankt papir
OVERPRINT INFORMATIONCMYK, 8 PANTONE farver
ADDITIONAL OPTIONSUV lak
ADDITIONAL INFORMATIONAndre størrelser og former efter anmodning
LEAD TIME7-14 dage
LOGISTICSEn rulle på ca. 1000 stk
SHIPPING COSTInkluderet i prisen

Runde klistermærker

et produkt mange muligheder

Se hvilke muligheder du får med dine egne klistermærker

Behovet for at skelne produkter, mærke dem med dit brand, slogan eller anden form for personificering er utrolig vigtig. Dette kan dog ofte give store udfordring.

– små serier,- midlertidig reklame- sub-branding- hurtig forbrugskrav

Disse er nogen af årsagerne til, at der ofte bliver fjerner fokus på print direkte på emballagen. Som producent af emballage med tryk måtte vi finde et alternativ og en hurtig løsning på dette problem. Vi har besluttet at producere klistermærker og selvklæbende etiketter, der svarer til vores kunders behov.

Mulighederne ved at udskrive klistermærker i mindst 1000 stk. er mange. Fra nu af kan du ikke kun mærke produkter med dit logo. Du kan bruge dem på 1000 forskellige måder.

Annonceringsslogans, kampagner, seriedifferentiering, undermærkeetiketter, rabatter, særlige begivenheder eller personificering, er hovedårsagerne til, at vores kunder bestiller deres egne klistermærker hver dag.

Den mest bestilte form er cirkelformede etiketter. Vi laver runde klistermærker i størrelser fra 3 til 10 cm i diameter. Hvis du har brug for en anden form, forbereder vi et projekt til dig. Vi fremstiller dem af flere forskellige typer papir.

Budget / øko-mat papirMatcoated papirHalvblank coatedpapirGlanscoated papireget print er mulig på hele overfladen i alle farver.

Rundt selvklæbende mærke med en diameter på 4 cm er den mest populære størrelse.Det Disse bruges oftest til at mærke papirkopper og eventuelle take-away-bokse. Vi leverer klistermærkere på rulle, hvilket gør at de tager lidt plads og altid er nemt ved hånden.

Send os dit logo eller idé til logo- så modtager du et gratis grafisk udkast.

They’ve trusted us