Pizzabakke med print af Leo typen

Size
  • 29x29x3
  • 30x30x3
  • 32x32x3
  • 33x33x3
  • 36x36x3
Product specification
DIMENSION29x29x3, 30x30x3, 32x32x3, 33x33x3, 36x36x3
MINIMUM ORDER QUANTITY4500 – 5600 stk. (én palle)
MATERIAL INFORMATIONBølgepapp E flute „microflute”, hvid eller brun
OVERPRINT INFORMATION1-6 farver, PANTONE U
ADDITIONAL OPTIONSEffekt af billedkvalitet
ADDITIONAL INFORMATIONHvis der er mindre end 3 paller, anbefales max. 1-3 print farver
LEAD TIME3-5 uger
LOGISTICS100 stk/ kolli, 4500 – 5600 stk./palle
SHIPPING COSTIngen ekstra gebyrer

Pizzabakke med print af Leo typen

et produkt mange muligheder

Når man leder efter en pizzabakke, er det ofte svært at træffe det rigtige valg. Når man driver et pizzeria, lægger man meget vægt på udseendet og smagen af retterne. Er du sikker på, at dine retter, når du har pakket dem og sendt dem videre til dine kunder, bibeholder det rigtige udseende og friskhed? Hos Fastpack, ved vi, hvor vigtigt det er for dig at sikre, at emballagen, er 100% i orden.

Forskellige pizzeriaer – forskellige behov.

Nogle restauranter har specialiseret sig i tyndskorpet pizza, andre er specialiserede i tyk skorpe. Større restauranter har ofte plads til opbevaring, mens mindre pizzeriaer kæmper for hver en centimeter plads.

Derfor varierer leveringerne også. Nogle er korte og hurtige, selvom der også leveres over længere afstande.

Vi forstår alle disse idiosynkrasier til bunds, hvorfor vi også tilbyder en række bakkemodeller, skræddersyet til jeres behov.

Mange års erfaring i emballageindustrien har også resulteret i noget andet. Vi har bemærket, at emballagen medfører en vigtig opgave nemlig – promovering af din virksomhed. Konkurrencen inden for catering er enorm, og du ved sandsynligvis, hvor svært det er at blive set.

Men hvad nu hvis din pizzakasse kan overraske dine kunder så meget, at de vil dele den med andre på sociale medier? Ville det ikke være en fantastisk reklame?

Mund til mund marketing er i øjeblikket en af de mest effektive former for reklame, og den type anbefalinger kan være afgørende, når kunderne træffer et valg.

Alt dette kan du få, ved at få lavet det rigtige print på bakken.

Vi tilbyder en helt innovativ tilgang til at fremstille grafikken. Det rigtige design er den vigtigste del. Bestil et gratis grafisk udkast og se selv, hvor lækker din pizzakasse kan komme til at blive.

Ved at vælge vores pizzakasser med et logotryk, har du også bekymret dig for naturen.

Fastpack-emballage er produceret fra FSC®-certificeret papir og pap produktion. Dette betyder, at det materiale, der blev brugt til produktionen, kommer fra bæredygtig skovhugst. Fastpack tilbyder pizzabakker med en perfekt kvalitetsudskrivning, leveret til tiden i den rigtige mængde og til fantastiske priser!

Vælg en bakke med et print som passer til dit pizzeria:

Frank – en stærk pizzabakke egnet til pizzaer med tyk bund eller høj toppingDenne model er designet til høje pizzaer. Kassens sider er høje. Særligt stærk, når den er foldet, hvilket gør den ideel til levering som tager længere tid.

Hvis du ønsker et letlæselig print på siderne af boksen af ​​markedsføringsmæssige årsager, fungerer denne model perfekt.

Sam – en kraftig boks, der sparer plads.

En pizzabakke til til pizzaer med tyk bund med let sænkede sider, hvilken gør at den fylder mindre end f.eks. Frank-modellen. Print er mulig på låg og sider af boksen. Kraftig sider, perfekt til længere leveringer. Hvis du ønsker et letlæselig print på siderne af boksen af ​​markedsføringsmæssige årsager, fungerer denne model perfekt.

Leo – en pizzabakke, der sparer plads.

Leo er en pizzakasse, der er lav, når den foldes. Den er den perfekte løsning til pizzeriaer, der tilbyder pizzaer med tynd skorpe. Print er mulig på låg og siderne af boksen. Det er velegnet til hurtig levering og til pizzeriaer, som især er interesseret i at spare plads.

Hvis du allerede har valgt type af boks til din restaurant, skal du gå til kontaktformularen og bestille et gratis grafisk udkast.

They’ve trusted us