Klodsbundsposer med vindue

Size
  • 16x8x24
  • 18x11x26
Product specification
DIMENSION16x8x24, 18x11x26
MINIMUM ORDER QUANTITY30000
MATERIAL INFORMATIONPapir 70 g/m2
OVERPRINT INFORMATION1-6 farver PANTONE eller CMYK
LEAD TIME6-8 uger
LOGISTICS30 000 stk / palle
SHIPPING COSTIngen ekstra gebyrer.

Klodsbundsposer med vindue

et produkt mange muligheder

Hvis din virksomhed kræver at pakke produkter i poser, som du er interesseret i at være i en mere miljøvenligt emballage og derved giver et positivt image i kundernes øjne, er valget af blokposer, det naturlige valg. Du kan bruge dem til pakning af forskellige produkter: slik, tørret frugt, løse produkter efter vægt, sandwich, burgere, samt hele retter pakket i bokse og containere. Større papirposer bruges også ofte i butikkerne til indpakning af gaver.

Papiremballage begynder langsomt at vinde frem og erstatte de almindeligt kendte plastposer. Hvorfor?

Af flere grunde. For det første fordi de er bionedbrydelige. Problemet med plastaffald er blevet mere og mere synligt. Plastemballage er underlagt ekstra afgifter, hvorfor de også bliver dyrere og dyrere , men øger også forbrugernes opmærksomhed. Undersøgelser viser, at det er mere sandsynligt, at de vælger papiremballage, ofte kendt som eco poser.

Klodsbundsposer er også mere æstetiske og praktiske. Den flade base garanterer en stabil position under emballering, og varianten med vindue giver konstant mulighed for at kontrollere, når der vejes løse produkter. Du kan også tilpasse dem til typen af din virksomhed. Du kan vælge mellem hvide og brune papirposer.

Trykte papirposer kan også være en stor del af virksomhedsidentiteten og giver samtidig reklame. Kunder, som går med dem, viser dit logo, når de ses med andre- det er næsten gratis reklame. Firkantede poser med blokbund har en relativt stor, overflade, som gør printet mere synlig. Du har 6 Pantone- eller flerfarvede CMYK-farver tilgængelige til print. Hvis du også bruger anden papiremballage, kan du få et mere sammenhængende udtryk, takket være dette produkt.

Se de oftest valgte produkter og eksempler på disse. Bestil gratis prøver.Firkantet klodsbundspose 16x8x24 fås i hvid og brune grundfarve.

Mellemstore firkantet klodsbundspose (oftest slikpose) med logo. Bruges i butikker med salg af slik, nødder eller andre løse produkter.

Firkantet klodsbundspose 18x11x26. Lavet af hvidt eller brunt papir.Klodsbundsposen med et vindue findes også i størrelse 18x11x26.

De store klodsbundposer anvendes ofte til slik, nødder og andre produkter som vejes. Det lange vindue, gør posens indhold synligt igennem emballagen. Som i de andre poser af samme type, er posen her med vindue god til produktvisning og giver god kontrol ved vejning. Den store printoverflade gør det muligt at printe et logo, et slogan – hvad en du vil.

Send os dit logo og slogan. Vi laver gerne et gratis udkast til dig!

They’ve trusted us