Aug 25th 2020

Hvorfor du med fordel kan vælge sort eller hvidt tryk på pap.

Back to post list

Sådan har Covid ændret fødevareemballage De emballage trends opstået i 2020 er kommet for at blive. 

2020 var noget af et år. Der er stort set ikke nogle virksomhedstyper der ikke har gennemgået en forandring i løbet af 2020, og fødevareemballage industrien er ingen undtagelse.

I de seneste år har vi set en hastig vækst indenfor e-commerce og take-away service industrien, 2020 intensiverede den proces. Covid19’s lockdown perioder og den nødvendige sociale distance betød også en ny æra for emballageindustrien.

Food packaging with a simple and minimalist print is a new trend in the catering industry.

Virksomhederne var nødsaget til at lære, hvordan de kunne servicere deres kunder med spise, shopping og selvforkælelses oplevelser, uden hjælp fra de vante rammer af en restaurant, en butik eller en skønhedssalon. De tyede til unboxing oplevelsen og specialdesignet, brandet og æstetisk emballage.  

En anden udvikling der har formet emballageindustrien de seneste år, er klimabevidsthed og det voksende marked for organiske, bæredygtige og etiske produkter. 

At følge med de eksisterende trends og samtidig tilpasse strategien til den hurtigt forandrende virkelighed var ikke altid nemt. Heldigvis var nogle trends stabile, så man ikke skulle ændre ved alt for at følge med. Nogle valg er tidsløse, da der er en universal skønhed i det simple.

Når det handler om emballage, er det sorte og hvide tryk på kraft pap både tidløst og det spiller godt sammen med det store fokus på organiske og bæredygtige produkter. Et trendy valg.

One-color print on take-away packaging is cheaper than multicolored.

Hvad er fordelene ved at vælge sort og hvidt print på pap emballage?   

  1. Budskabet står tydeligt frem sammen med logoet, hvilket gør, at du til fulde kan udnytte emballagens branding og markedsføringspotentiale.
  2. Der kan være prisfordele ved at vælge sort og hvid, med andre ord, det er ofte billigere.
  3. Det naturlige pap look bliver associeret med det organiske og naturlige.
  4. Ofte er de simple løsninger de bedste. Sort og hvidt tryk er simpelt, klassisk og tidløst.
  5. Du får et rent og raffineret design.

Du kan finde inspiration i nedenstående projekt med sort og hvidt tryk på pap udført af Fastpack, eller se flere eksempler her

White print on pizza boxes, sushi boxes, sandwich papers, take-out packaging stands out from the competition.

Pap i sin rene form udgør en god kreativ platform til brug af sort og hvidt tryk. Du kan stort set lave alt og i alle stilarter og tage designet til uanede højder.