Nov 22nd 2020

Design idéer til pizzabakker: De positive effekter ved specialdesignet fødevareemballage.

Back to post list

Pizza er den ultimative trøstemad; nogle vil endda gå så langt som til at sige at en pizzaslice om dagen holder tristheden for døren. Selvom det at være ​​pizzatarianer (ja, det er et rigtigt ord) måske ikke er det sundeste, så er pizza et af de foretrukne valg til en hyggeaften derhjemme. Vi kan se frem til en masse af sådanne aftener denne vinter.

Hvad gør så en pizza endnu bedre? Pizzabakken!

Pizzabakken betyder mere end du tror, da funktionalitet og æstetik er en integreret del af selve madoplevelsen og derfor har indflydelse på nydelsen af vores pizza.

Packaging with a print in the hands of customers is the most effective form of advertising

Men det er ikke kun kundernes oplevelse der gør at pizzabakken er vigtig. Det har også stor betydning for virksomheden. Emballagen er en del af din brandkommunikation og identitet. Ved at benytte et unikt emballagedesign og inkludere dit logo, gør du pizzabakken til en del af virksomhedens markedsføring. Selvom ordsproget lyder: Du kan ikke dømme en bog på omslaget, så gør vi det alligevel og pizzabakken spiller en afgørende rolle for, hvilket førstehåndsindtryk dine kunder får af virksomheden. 

Hos Fastpack elsker vi pizza, og vi har haft fornøjelsen af at skabe mange forskellige pizzabakke designs. Nedenfor kan du se nogle af vores favorit projekter:

Frankies Pizza – den berømte pink pizzabakke, kendt og genkendt af alle Københavnere. Alle elsker Frankies.

Frankies Pizza used a pizza box as an advertisement

Corsa Pizza – Munter, farverig og kreativ. Denne pizzabakke får et smil på dine læber, og så er der selvfølgelig en lækker pizza inden i æsken.

The pizza box of the Corsa pizzeria is distinguished by a cheerful and joyful design

Pow – Det veganske pizzaria. Vi elsker designet inspireret af tegneserier og energien fra den gule farve. Kreativt og unikt!

The pizza box with a yellow print is easily remembered by customers

Dej – Det elegante og minimalistiske design reflekterer restaurantens stilfulde interiør såvel som deres deres gourmet pizzaer.

An elegant pizza box with a full print is a characteristic sign of the Dej pizzeria

MaMeMi – Rustik og organisk, med en smuk grøn tone.

Green FSC-certified pizza box for MaMeMi Pizzeria

Fabio Pizza – En modig tilgang. Det er ikke alle der kan prale af at have deres billede på en pizzabakke. Fabio Avenoso er restauranten Fabios ansigt udadtil,  og er kendt for det autentiske italienske køkken samt Dolce Vita nostalgi.

Green FSC-certified pizza box for MaMeMi Pizzeria

Rafael’s Pizza – Vi elsker de stilfulde og romantiske billeder sammensat med denne type kraft æske. Denne pizzabakke har det hele. Æstetikken, den naturlige organiske stil, og så er den miljøvenlig.

Kraft pizza box with a delicate print

Hvis du vil se flere pizza projekter, kan du klikke her.

Hvis du har brug for emballage til dine produkter, men ikke har en idé til designet endnu. Så kontakt os, så hjælper vi dig med at skabe det helt rigtige design.