Burger bokse

Size
  • 11,2x11,2x7
  • 11,5x11,5x7
  • 13,5x13,5x9,5
  • 15x15x8
Product specification
DIMENSION11,2x11,2x7, 11,5x11,5x7, 13,5x13,5x9,5, 15x15x8

Burger bokse

et produkt mange muligheder

En hamburger er en ‘ta´hurtig med’ -type produkt, som regel til take away. I stigende grad leveres den også direkte til kunden. Derfor er det vigtigt, at den er ordentligt pakket for at sikre, at den ankommer ubeskadiget. Vi producerer emballage til hamburgere af karton af høj kvalitet med et beskyttende lag for at forhindre lækage. En størrelsen, som sikrer at burgeren ikke bevæger sig for meget under transport, er også vigtig. Du kan bestille kasser i tre klassiske skalformede størrelser. Hvis du serverer høje burgere, skal du bestille en forhøjet version af kassen i en rektangulær form.

Se detaljer om størrelsen på de producerede burgerkasser:

En burgerkasse på 9,7×9,7×6 – er den mindste af vores skal-formede hamburgerkasser. Perfekt til de såkaldte ‘sliders’ eller små hamburgere.

En hamburgeræske på 11,5×11,5×7 – er den mellemstore størrelse til en hamburger, som nok er den mest populære emballage til en klassisk hamburger.

En hamburgeræske I størrelsen: 15x15x8 – er en æske til store hamburgere til dem, som har de helt store bugergere at servere.

En burgeræske på 13x13x12 cm – er den terningformede æske til en høj burger og en nyhed på markedet. Dens største fordel er en stabil konstruktion og form, der letter transport i en takeaway-papirpose.

En hamburgerboks, der fanger øjet.

En burgerrevolution kræver de passende ramme for det serverede. Der er hele tiden nye steder, som tilbyder burgere. Den konstant voksende konkurrence betyder, at du bør skille dig ud for at komme ind på markedet. I dag er det ikke nok at pakke en burger eller en sandwich. I dag skal du pakke dem på en sådan måde, at kunden husker dit brand og vender tilbage til din restaurant igen.

Burgeremballage med dit print er svaret på den stadigt voksende konkurrence. Logoet, der er trykt på kassen, er normalt det første, som kunden bemærker, når han åbner papirposen. Tilføj et originalt logo og slogan for at gøre reklame. Sådan vil du helt sikkert tiltrække opmærksomhed og påvirke kundens positive oplevelse.

Du kan bestille dine egen burgerkasser med flerfarvet CMYK-print eller print i seks farver fra Pantone-paletten.

Se hvordan din emballage kan komme til at se ud Send os dit logo og vi udformer et gratis grafisk udkas til dig!

They’ve trusted us