Wrapping papers

Size
  • 60x40
  • 44x35
  • 40x30
  • 32x32
Product specification
DIMENSION60x40, 44x35, 40x30, 32x32

Wrapping papers

et produkt mange muligheder

Vi elsker at bestille take-away mad; nogle gange snacks, andre gange hovedretter. Vi spiser på street food markeder, i offentlig transport, i bilen eller udendørs. Der kan være et problem med den mad, der tages med. Du kender situationen. Du bestiller lækker mad, der lugter godt og ser appetitlig ud. Derefter begynder du at spise og pludselig: SLASK! En dråbe fedt eller ketchup lander på din bluse eller bukserne. Det føles ærgerligt, og det eneste, der er tilbage, er en dårlig oplevelse.

Tror du, at kunderne vender tilbage efter sådan en oplevelse? Måske stopper de med at bestille take-away mad, så de ikke risikerer, at deres tøj bliver beskidt før et vigtigt møde! Det er et eksempel på, hvorfor det er så vigtigt at servere mad i korrekt emballage. Sandwichpapiret er løsningen i denne situation.

Det er billigt, fylder lidt og kan ikke kun bruges som en basisemballage til retter, du serverer, men også som ekstra beskyttelse mod skidt og snavs. Du kan lægge det i dit skød og bruge det som en serviet eller en minidug.

Skil dig ud fra dine konkurrenter. Denne lille ændring garanterer, at dine kunder får en positiv brugeroplevelse.

Sandwichpapir kan også bruges som reklame, eller det kan viderebringe et budskab, som giver mulighed for at påvirke forbrugerne positivt. Tilføj f.eks. dit logo, et sjovt slogan eller en grafik med et tema. Dine kunder vil helt sikkert synes om det.

Vi fremstiller sandwichpapir i hvidt eller brunt papir. Printet fås i seks farver på Pantone-paletten eller flerfarvet CMYK.

Tro os, det virker! Vi ved, hvad vi taler om, og vi er fulde af gode ideer.

Send os dit logo, og vi vil lave designudkastet gratis.

They’ve trusted us