Take away poser med håndtag

Size
  • 32x20x28
  • 36,5x33x32
Product specification
DIMENSION32x20x28, 36,5x33x32

Logoprintet papirspose med håndtag

et produkt mange muligheder

Ejer du en restaurant, som serverer take-away måltider eller måske en butik?

I så fald pakker du helt sikkert dine produkter hver dag, og kunderne tager dem med sig. De nyeste tendenser og økologi betyder, at plastikposer oftere og oftere udskiftes med mere miljøvenlige produkter. Løsningen består i papirposer, også kaldet kraftposer.

Papirposer med håndtag – denne type pose bruges oftest af butikker og restauranter. Det vælges også ofte af steder, der serverer sushi. Vi producerer dem af hvidt eller naturbrunt papir. Håndtagene kan være flade eller snoede.

Take-away papirposer 36,5x33x32 med snoet håndtag

En stor pose, der er særlig nyttig i pizzeriaer og sushi-restauranter. Den er dimensioneret til at passe til vores største sushiæske og selvfølgelig pizzakasser, hvilket gør dem lettere at pakke. Den store trykflade giver mange reklamemuligheder. Lavet af hvidt og naturligt brunt papir.

Take-away papirposer 28x17x27 med fladt håndtag

Den mellemstore pose, som ofte bruges af restauranter. Den har en bred bund, hvilket gør den perfekt til transport af måltider pakket i take-away bokse. Denne type papirpose er populær i restauranter og virksomheder, som tilbyder såkaldt diæt catering. Den er uerstattelig i enhver takeaway sushi restaurant. Printet kan laves på hvidt og brunt papir. Den store overflade giver store reklamemuligheder.

Take-away papirposer 32x20x28 med fladt håndtag

En stor pose, pose med fladt håndtag er mest populær inden for gastronomien. Den har en bred bund, hvilket gør den perfekt til udbringning af måltider pakket i take-away bokse. Denne type logoprintet papirpose bruges oftest af restauranter og virksomheder, der tilbyder såkaldt diæt catering. Uerstattelig i hver takeaway sushi restaurant. Det store printområde kan tilpasses så der er plads til et logo, slogan og meget mere. Flerfarvet print giver mange muligheder. Match farven til typen af din virksomhed. Vælg en hvid eller naturlig brun pose.

Papirposer med tryk giver en øko-emballage med store markedsføringspotentialer. Hvorfor? Først og fremmest har de en stor overflade sammenlignet med anden papiremballage. For det andet ser kunderne et logo eller en anden besked, som andre mennesker kan se på gaden, når de bærer dem. Takket være dette kan du styrke dit image og annoncere din virksomhed. Printet fås i seks farver på Pantone-paletten eller flerfarvet ved brug af CMYK-paletten.

Send os dit logo eller slogan, så får du et gratis grafisk udkast til din egen papirpose.

They’ve trusted us