Kinaæsker

Size
  • 11x9x6,5
  • 15x12x6,5
  • 16,5x10x6
  • 20x14x6
Product specification
DIMENSION11x9x6,5, 15x12x6,5, 16,5x10x6, 20x14x6

Kinaæsker

et produkt mange muligheder

Bokse, som kan lukkes, udgør en meget alsidig emballage til gastronomi. Kært barn har mange navne: kina boks, kina æske,nudle boks, catering boks osv. De bruges ofte til take-away til indiske eller asiatiske retter, samt pastaretter. De bruges ofte også til, at servere nugget og salater i.

Konstruktionen af boksen sikrer god stabilitet og korrekt beskyttelse mod lækage. Boksens øvre flapper,giver en lukning, der gør at måltidet hold på temperaturen . Bunden af boksen er ”hel”, og har en indre belægning, hvilket giver en god barriere mod lækage. Alt dette gør, at du kan servere retter som indeholder saucer.

Vi fremstiller bokse I hvidt eller brunt pap i fire basistørrelser:11 cm x 9 cm x 6.5 cm15 cm x 12 cm x 6.5 cm16.5 cm x 10 cm x 6 cm

20 cm x 14 cm x 6 cm

Er oventstående størrelser ikke den du skal bruge, så tilpasser vi boksen, så du får den i den størrelse som du skal bruge. Papirbokse er miljøvenlige. Hvis du er interesseret i bæredygtighed, er dette bestemt et produkt for dig. Det pap, som bruges til produktionen, er fuldt biologisk nedbrydeligt. Boksene selvfølgelig beregnet til at komme i kontakt med fødevarer.

Vælg papir emballage og skån miljøet.

Take away bokse et utolig godt reklamemedie og en måde at kommunikere til kunderne på. Flerfarvet print er muligt på hele overfladen af boksen. De mange sider på boksen, giver rig mulighed for kreativ markedsføring. Tilføj billeder, slogans, sjove historier i form af en tegneserie- kun fantasien sætter grænser. Vil du bruger boksen til en udendørs fest, kan der tilføjes tematik og info, som relaterer til lige den begivenhed.En kinaæske med dit eget logo vil gøre at dit brand og madkoncept vil blive husket, og diferencieret I forhold til dine konkurrenter. Vi har mange spændende måder og ideer til hvordan du kan skille dig ud.Send dit logo. Så forbereder vi et original design udkast til dig – gratis!

They’ve trusted us